Interim management

Inzet FHS voor Interim opdrachten

In de laatste jaren zijn wij regelmatig ingehuurd om zorgorganisaties te helpen bij strategische veranderingen. Denk hierbij aan het invoeren van een gekozen strategie, of het vervullen van een interim positie voor een bepaalde periode bij plotseling vertrek van de huidige manager of executive.

  • Snelheid: Wij zijn snel beschikbaar.
  • Ervaring: Door ervaring kunnen wij snel inspelen op uw vraagstukken.
  • Resultaten: Wij zijn gewend aan prestatie gerichte beoordeling en gewend om te werken onder druk.
  • Overdragen kennis: Wij brengen vaardigheden, contacten en ervaring over aan uw team.
  • Objectiviteit: Wij hebben oog voor de bedrijfscultuur, maar niet beperkt door bedrijfspolitiek, persoonlijkheden of vaste gewoontes.
  • Doelgericht: Wij werken met specifieke taken en u kunt uiteraard onze prestaties hieraan afmeten.
  • Kennis overdracht Wij bieden strategische raad en advies.
Meer informatie?

Een verscheidenheid aan opdrachten

Interim Management FHS

GGZ Breburg

Deze fusie organisatie heeft FHS de opdracht gegeven om in de rol van Manager Facilitair Centrum a.i. de directie van Financiën, ICT en Facilitair te ondersteunen bij het herinrichten van de organisatie. De GGz sector wordt vanuit overheidswegen gedwongen om 20% van de bedden af te bouwen, waarbij de druk op het totaal aantal vierkante meters steeds groter wordt en ook de daaraan verbonden facilitaire dienstverlening.

Eerst is de organisatie in kaart gebracht en op basis daarvan is de richting voor de toekomst voorgelegd. Transformatie naar een regieorganisatie, decentraal leggen van verantwoordelijkheden bij budgethouders, minder uitvoering in eigen beheer en een Facilitair Centrum als regisseur van producten en diensten is het resultaat. In een periode van 2 jaar is de organisatie getransformeerd.

De Zorggroep (Venlo)

Als projectmanager verantwoordelijk voor de concept ontwikkeling van het Zorghotel wat naast het Laurentius Ziekenhuis in Roermond in 2016 wordt gerealiseerd.

Er wordt een hotel gerealiseerd met 60 kamers, wellness, a la carte restaurant en een sportcafé voor het expertise behandel centrum (dagelijks worden hier 300 revalidanten ontvangen). FHS ontwikkelt de werkprocessen voor de horeca in nauwe afstemming met de zorgorganisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *