FHS

Over Facility Hospitality Management (FHS)

Wij zijn FHS. Een facilitair services bureau in de zorg. Onder gastvrijheid verstaan wij alle service die nodig is om mensen voor wie wij zorgen, zich thuis te laten voelen. Je welkom voelen en keuzevrijheid hebben.


Anton François

Anton_François_thumbAnton François is ruim 15 jaar actief als zelfstandig interim manager en adviseur op het gebied van de facilitaire dienstverlening in de zorg. Als Zelfstandig Professional (ZP) ondersteunt hij met name zorginstellingen bij het tijdelijk invullen van de functies in het management van het Facilitair Bedrijf.

Door de brede ervaring is expertise op alle facilitaire aandachtsgebieden beschikbaar en in te zetten. Dat geldt uiteraard ook voor adviezen of ondersteuning bij projecten. Door zijn opleiding (Middelbare en Hogere Hotelschool) en eerdere werkervaringen ligt het specialisme op het gebied van gastvrijheid en eten en drinken. Vanuit die achtergrond is hij Professional Member van de FCSI (Food Consultant Society International – www.fcsi.nl).


Onze dienstverlening

FHS heeft een eigen manier van werken. Door de jaren heen hebben we onze eigen modellen ontwikkeld, kennis vergaard, werkwijzen ontwikkeld en niet onbelangrijk veel praktijkervaring opgedaan.

Adviesdienstverlening
Wij zijn uw (sparing) partner voor een onafhankelijk advies op het gebied van de facilitaire dienstverlening. We laten u graag delen in onze expertise. Vraag naar onze aantrekkelijke “expert-abonnementen”..
Interimmanagement
Complexe facilitaire vraagstukken zijn onze uitdaging. De afgelopen jaren hebben we met name regie organisaties ingericht in fusie organisaties. Forse wijzigingen in de organisatie met een impact op de bestaande cultuur. De vraag van u is het uitgangspunt binnen de strategie van de organisatie. Onze ondersteuning gewenst?
Projectmanagement
Een opdracht wordt vooraf afgebakend, met een duidelijke scope en tijdspad pakken wij “uw project” professioneel op (Prince2). Enthousiast gaan we met de betrokken medewerkers aan de slag om met draagvlak het project te realiseren.
DashboardApp
Veiligheid en Betrouwbaarheid: Een arm om de cliënt.
Zo kunt u op afstand de kwaliteit van de dienstverlening borgen voor uw cliënten.
ZorgCom
De huiskamer voor de wijk: ZorgCom biedt de professionele hand, in elke fase van ontwikkeling van het initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *