Adviesdienstverlening

Inleiding

FHS zijn onafhankelijk experts op het gebied van de facilitaire dienstverlening. Wij ondersteunen uw organisatie in het kader van beleid en beheer van de facilitaire werkprocessen.

FHS is als onafhankelijk adviesbureau aangesloten bij FCSI Nederland: een wereldwijde toonaangevende vereniging van foodservice consultants welke staat voor kwaliteit, professionaliteit en onafhankelijkheid.Voorbeelden van onze inzet

 • Businesscase / Ondernemingsplan
 • Eigen beheer of Uitbesteden Horeca & Retail
 • Procesinrichting en Procesborging
 • Visie en strategie op gastvrijheid
 • Inrichting ontwerp back- en front office ruimten
 • Sparringpartner en vraagbaak

Het analyseren van bestaande situaties en knelpunten:

 • Adviseren over (potentiële) verbeteringen van voorzieningen en faciliteiten.
 • Het doorvoeren van cultuurverandering en procesverbeteringen.
 • Begeleiding bij uitbesteden en verzelfstandiging.
 • Verbetering van kwaliteit in uw organisatie door communicatie en indien nodig door opleiden en trainen.

Samenwerkingspartners

 • Hospitality Interim Gespecialiseerd in interim- en projectmanagement, detachering, werving & selectie en begeleiden van facilitaire, inkoop en huisvesting professionals.

 • JRM Food & Facilities Als onafhankelijk adviesbureau actief op het gebied van food & facilities. Zij werken samen met opdrachtgevers binnen de gezondheidszorg en het onderwijs. Zij ondersteunen onze relaties op het gebied van beleid, strategie en implementatie- en borgingsvraagstukken.

Meer weten over onze aanpak, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Contact

Aafje (Rotterdam)

Aafje (Rotterdam) In samenwerking met de verantwoordelijke op locatie is een pilot op 2 huiskamers ingericht om het zelf koken op de woongroep weer nieuw leven in te blazen.
Dankzij het enthousiasme van het merendeel van de gastvrouwen, en in samenwerking met Unilever en ECS (bestelapp – zie uitleg op onze website), is dit een groot succes geworden. Er wordt samen met mantelzorgers op de meeste dagen in de maand geheel of een groot deel vers gekookt. De kosten zijn lager en de waardering van de cliënten is hoger.

Bron afbeelding: http://www.aafje.nl/

De Schakelring (Waalwijk)

Voor 3 locaties is het locatie management geadviseerd hoe in het kader van scheiden van wonen en zorg de centrale voorzieningen hun dienstverlening en producten aanbod moet gaan inrichten.

Het advies bracht op locatieniveau opbrengsten en kosten nauwgezet in kaart en het werd ook duidelijk dat er voor de toekomst op een heel andere manier (meer ondernemend) gewerkt moest gaan worden.Bron afbeelding: http://www.straight.nl/

Ban Bouw (Nuenen)

BAN Bouw (Nuenen) Adviseur bij het ontwikkelen van luxe/hogere segment voor residentieel wonen met zorg. Voor twee locaties is het woon en service concept uitgewerkt.

Op basis van een uitgebreid marktonderzoek zijn potentiële doelgroep bepaald. Er wordt nu hard gewerkt aan de samenwerking met een zorgdienstverlener.Bron afbeelding: www.vastgoedmiddel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *